Сімейна клініка Ameda вітає з Міжнародним днем захисту дітей!

08.07.2020
Ameda
Подбайте про найцінніший скарб, що у вас є — довірте своїх дітей нашим лікарям — відданим професіоналам і чуйним порадникам.
Зверніться до Сімейної клініки Ameda та оберіть комплексні медичні програми та спеціальні пропозиції, що складають усі необхідні медичні обстеження, визначені МОЗ України.

Основні пакети послуг для новонароджених до 1 року:

«Малюк. Базовий» — основні огляди спеціалістів, а також апаратні та лабораторні дослідження, що призначені для патронажу немовлят.

«Малюк. Стандарт» — поглиблена програма патронажу дитини зі збільшеною кількістю амбулаторних оглядів та лабораторних і апаратних досліджень.

«Малюк. Преміум» — поглиблена програма патронажу з додатковими оглядами та обстеженнями.

«Малюк. Вдома» — пакет послуг подібний до попередніх, але з акцентом огляду дитини вдома. Також програма розширена додатковими оглядами та обстеженнями, що рекомендовані нашими спеціалістами.

«Карапуз. Базовий» — медогляд дитини до 1 року, задля визначення загального стану здоров’я дитини.

«Карапуз. Стандарт» — медогляд дитини до 1 року, задля визначення загального стану здоров’я дитини з додатковим оглядом вузького спеціаліста на вибір та УЗД для дітей (кульшові суглоби, нейросонографія, черевної порожнини на вибір)

Програми «Карапуз. Стандарт» і «Карапуз. Базовий» можуть стати чудовим чи засобом економії для батьків дитини до 1 року.

Пакети оглядів для дітей:

«Йдемо в дитячий садок» — медогляд для дітей віком від 1 до 6 років, що обов’язковий для дітей перед вступом до дитячого садка. Програма налічує відповідні лабораторні аналізи та огляди вузьких спеціалістів.

«Йдемо до школи» — медогляд для дітей віком 6–7 років перед вступом до школи, що складає лабораторні аналізи та огляди вузьких спеціалістів.

«Знову до школи» — медогляд для дітей віком від 7 до 17 років, при переході з класу в клас школи. До програми входять лабораторні аналізи та огляди вузьких спеціалістів.

«Абітурієнт до 18 років» — програма, рекомендована для дітей віком до 18 років при вступі до вищого або середньо спеціального навчального закладу, такого як коледж або училище.

При купівлі програм надається знижка на огляд лікаря — 15% та бонус від нашого партнера — Лабораторії Діла — знижка 4% на лабораторні дослідження.

08.07.2020

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован.