Міжнародний день турботи про себе

24.07.2020
Ameda

Сьогодні не лише така довгождана та приємна п’ятниця, а ще й Міжнародний день турботи про себе.

Користуючись нагодою, варто нагадати своїм любим клієнтам та підписникам.
Щоденна турбота про своє самопочуття — це беззаперечна гарантія вашого фізичного та ментального здоров’я.

Потіште себе приємними та вигідними пропозиціями від мережі Сімейних клінік Ameda:

  • Обирайте курс лікувальних масажів — після серії процедур ви миттєво відчуєте приємні зміни: поліпшення обміну речовин, зменшення головного болю, сонливості та втомлюваності, якість сну стане набагато кращою, а ще ви позбудетеся набряклості та підтягнете шкіру й м’язи свого тіла. Стільки неймовірних переваг — і лише в одній процедурі!
  • Не забудьте про щорічний огляд у відповідних фахівців, адже набагато ліпше запобігти небажаним захворюванням, ніж займатися їхнім лікуванням. Саме тому ми розробили пакетні програми «Check-up для жінок» та «Check-up для чоловіків» — комплексні обстеження, що спрямовані на ґрунтовне дослідження стану організму. Програми «Сheck-up для жінок» і «Сheck-up для чоловіків» налічують консультації терапевта, гінеколога для жінок й уролога для чоловіків та одного лікаря на вибір, УЗД черевної порожнини, органів малого таза (передміхурової залози для чоловіків) та щитоподібної залози, кардіограма та всі необхідні лабораторні дослідження.
  • І, турбуючись про себе, не забуваймо про свою красу: косметологічні процедури від наших лікарів дерматологів — це швидкий та чудовий результат за вигідними пропозиціями. Очищення шкіри, масажі чи комплексний догляд? — усе, чого лише душа забажає!

Поспішіть потурбуватися про себе — записуйтеся на консультації та процедури в Ameda:
☎️ 044 321 01 00, 044 237 13 11 або 093 170 79 38

24.07.2020

Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.