Спортивна мобілізація

20.07.2020
Ameda

Літо — це прекрасна пора, аби оздоровитися, відновити свої ідеальні параметри та сформувати корисні звички. Світловий день набагато довший, а отже і встигнути приділити часу для нашого тіла — у рази більше.

Чудово, ще й те, що видів активностей влітку набагато більше: як у місті, так і поза його межами. Вибирай, що до вподоби: ходити в походи, гуляти в лісі, сплавлятися по річках, плавати чи освоювати нові види спорту.

У цей час і нові звички сформувати легше:

  • почати зранку бігати чи робити зарядку;
  • разом зі своїм лікарем сформувати збалансований і комплексний раціон харчування;
  • приділяти увагу своєму самопочутті, не перенапружуватися;
  • вчасно лягати спати та прокидатися;
  • сформувати графік роботи та відпочинку;
  • кинути палити чи позбутися інших шкідливих звичок;
  • пройти комплексне обстеження — «Check-up для жінок» та «Check-up для чоловіків».

Дуже важливо, перед тим, як поринати у спортивний стиль життя, космплексно обстежитися у сімейного лікаря чи лікаря терапевта. Адже при наявності невиявлених хвороб, ви можете нашкодити собі інтенсивними навантаженнями.

Для цього ми розробили пакетні програми «Check-up для жінок» та «Check-up для чоловіків». базові програми для чоловіків і жінок, що спрямовані на комплексне дослідження стану організму. Програми допомагають виявити фактори ризику розвитку різних патологій, а також створити індивідуальну систему профілактичного лікування.

У програму «Сheck-up для жінок» і «Сheck-up для чоловіків» включені консультації терапевта, гінеколога (уролога для чоловіків) і одного лікаря на вибір, УЗД черевної порожнини, органів малого таза (передміхурової залози для чоловіків) та щитовидної залози, кардіограма, та всі необхідні лабораторні дослідження.

Деталі у розділі «Програми»

20.07.2020

Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.