Пробіотики та пребіотики: що з чим вживати?

Пребіотики та пробіотики — дві дуже милозвучні речовини, які створюють відмінну синергію нашої мікрофлори.

Як же вони «співпрацюють»?

Пробіотики — це продукти або добавки, які містять живі мікроорганізми, що покращують мікрофлору «хороших» бактерій в організмі.
Пребіотики — це продукти з високим вмістом клітковини, які є так званою «їжею» для мікрофлори людини та допомагають підтримувати сталий рівень мікроорганізмів.

Пробіотики є в таких продуктах, як йогурт та квашена капуста.
Натомість пребіотики містяться в цільнозернових, бананах, зелені, цибулі, часнику, сої.
Взаємозалежність відмінного імунітету та збалансованої мікрофлори кишківника — БЕЗЗАПЕРЕЧНА. Тому вирішення багатьох хвороб неодмінно пов’язане з нашим раціоном і гастрономічними вподобаннями

Окрім цього, до деяких харчових продуктів додаються пробіотики та пребіотики та випускаються як дієтичні добавки.

Якщо ви плануєте вживати добавки, проконсультуйтеся з нашим лікарем, аби переконатися, що вони підходять саме вам.
☎️ 044 321 01 00, 044 237 13 11 або 093 170 79

Оставить отзыв

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *