Програми «Сheck-up для жінок» і «Сheck-up для чоловіків»

10.07.2020
Ameda

Навіть якщо людина добре себе почуває, вона не може бути впевненою в тому, що абсолютно здорова. Щоб виявити хворобу на ранній стадії, коли симптоми ще відсутні, а шанси на одужання максимально великі, потрібно пройти повне обстеження організму.

Клініка «Амеда» пропонує послугу під назвою сheck-up. Це базова програма для чоловіків і жінок, яка спрямована на комплексне дослідження стану організму. Програма розроблена для людей, які хочуть знати більше про своє здоров’я – і дозволяє виявити фактори ризику розвитку різних патологій, а також скласти індивідуальну систему профілактики розвитку захворювань.

Існує безліч ризиків для здоров’я, з якими може зіткнутися кожна людина – починаючи від звичок і до генетичної схильності – наприклад, члени сім’ї, які страждають на діабет, хворобу серця або онкологічними захворюваннями.
Витративши всього лише кілька годин на check-up ви можете дізнатися всю необхідну інформацію щодо вашого здоров’я і попередити виникнення серйозних захворювань.

У програму «Сheck-up для жінок» і «Сheck-up для чоловіків» включені консультації терапевта, гінеколога (уролога для чоловіків) і одного лікаря на вибір, УЗД черевної порожнини, органів малого таза (передміхурової залози для чоловіків) та щитовидної залози, кардіограма, та всі необхідні лабораторні дослідження.

10.07.2020

Залишити відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.